U bent hier

Oproep tot deelname aan onderzoek omtrent het bespreekbaar maken van seksualiteit en intimiteit bij volwassenen met kanker.

Masterproef KU Leuven: "Doorbreken van het stilzwijgen. -Het bespreekbaar maken van seksualiteit en intimiteit bij volwassenen met kanker, vanuit het perspectief van de patiënt en de gezondheidszorgprofessionals-" 

Komt u in contact met patiënten die gediagnosticeerd worden/werden met kanker en in behandeling zijn of zijn geweest, dan wens ik u graag uit te nodigen om mee te werken aan een onderzoek naar de bespreekbaarheid van seksualiteit en intimiteit bij volwassenen met kanker. Het doel van het onderzoek is om zowel het perspectief van de patiënten als van gezondheidszorgprofessionals te beluisteren. Het uiteindelijke doel van deze studie is om inzicht te verkrijgen in de mate waarin en de wijze waarop seksualiteit en intimiteit in de kankerzorg worden besproken. We willen verder nagaan hoe u denkt over hoe deze thema’s in de interactie tussen kankerpatiënt en gezondheidszorgprofessionals zouden moeten worden besproken. 

Link vragenlijst voor gezondheidsprofessionals:
http://enquetemaken.nu/r/20jyq

Link vragenlijst voor kankerpatiënten:
http://enquetemaken.nu/r/20k9i
 

Contactpersoon: Steffi De Cock via steffi.decock [at] student.kuleuven.be

X

Op de hoogte blijven van ons nieuws, onze artikels en opleidingen? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!